Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC zet zorghelden in het zonnetje

Geplaatst opwoensdag 1 april 2020 - 20:12

De selectie van Roda JC bezocht woensdag het Zuyderland Ziekenhuis in Heerlen om medewerkers een hart onder de riem te steken.

Met name de medewerkers van de Intensive Care en de Eerste Hulp kregen een pluim van de spelersgroep, staf en medewerkers van de Kerkraadse Keuken Kampioen Divisionist.

Respect
De club kijkt met enorm veel respect en bewondering naar alle hulpverleners, zorgmedewerkers en mensen in vitale beroepen die 'de strijd tegen het coronavirus met volle overtuiging aangaan.'

Shirts
De shirts werden hoogstpersoonlijk door de spelers Daryl Werker en Robert Klaasen overhandigd aan de managers van de Intensive Care en Spoed Eisende Hulp van het ziekenhuis waar ze, gelet op de anderhalve meter afstand, met spreekwoordelijke open armen werden ontvangen. De shirts zijn gekocht in de fanshop en zijn bedrukt met een persoonlijke boodschap en de tekst ‘Samen sterk voor de regio 045. Bedankt toppers’!

Boodschap
De persoonlijke boodschap luidde als volgt:

Wij, de spelers, stafleden en medewerkers van Roda JC, willen middels dit geschenk onze waardering kenbaar maken voor al het harde werk dat er op dit moment wordt geleverd in jullie ziekenhuis in de strijd tegen het coronavirus.

Normaal gesproken zijn wij degene die op het veld strijden om de winst. Nu zijn we genoodzaakt om vanaf de zijlijn toe te kijken naar een totaal andere wedstrijd.

Een wedstrijd die niet gaat om de drie punten, of om de mooie doelpunten, maar een wedstrijd die gaat om het leven van onze dierbaren. Een wedstrijd die er écht toe doet.

Wij weten dat jullie met man en macht, dag én nacht aan het werk zijn om deze wedstrijd te winnen.

Wij hopen dat dit geschenk jullie de kracht geeft om hier vooral mee door te blijven gaan.

Roda JC wil jullie ontzettend bedanken voor de inspanningen die jullie op dit moment leveren voor onze samenleving.

Samen sterk voor de regio 045. Bedankt toppers!

#SamenSterkVoorDeRegio045

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen