Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC wint eerste oefenduel in de voorbereiding

Geplaatst opzaterdag 11 juli 2020 - 17:20

Op sportpark Kaalheide in Kerkrade ontving Roda JC de amateurs van Alfa Sport uit Oirsbeek, dat uitkomt in de Derde Klasse KNVB.

Het was de eerste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen en coach Jurgen Streppel gaf alle spelers uit zijn selectie speeltijd. Na 90 minuten stond 15-0 als eindstand op het bord. Kijk hieronder naar een samenvatting van het duel tussen Roda JC en Alfa Sport. Bekijk hier de hele wedstrijd.

Video: L1

Oefenvoetbal
Van alle Limburgse clubs kun je de komende weken via L1 beelden zien in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Komende zaterdag, bijvoorbeeld, is het duel MVV - Helmond Sport live te volgen via L1 Facebook. Hou voor actuele ontwikkelingen de online kanalen van L1 in de gaten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen