Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC wil misstap tegen Cambuur rechtzetten

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 22:42

Roda JC wil de nare smaak die het heeft overgehouden aan het onnodige verlies tegen Cambuur (1-2) goed maken tegen hekkensluiter Dordrecht.

De Dortenaren staan na veertien wedstrijden stijf onderaan met slechts één gewonnen wedstrijd.

Geen onderschatting
Toch waakt Roda-coach Jean-Paul de Jong voor onderschatting en wil hij dat zijn team nog alerter is en beter met de kansen omspringt. "Puur naar de ranglijst kijkend verwacht iedereen dat je wint, maar dat kun je alleen als je ook die dingen doet die ons de afgelopen weken succes hebben gebracht. In het veld moet je momenten herkennen waarop je de tegenstander pijn kunt doen en die ook benutten. Je moet vooral voorkomen dat de tegenstander denkt dat er tegen Roda iets te halen valt. Dat is zeker belangrijk tegen een ploeg als Dordrecht."

Afwezigen
De Jong kan tegen Dordrecht nog steeds geen beroep doen op de (langdurig) geblesseerden Richard Jensen, Mitchel Keulen en Radomir Novakovic. Roshon van Eijma ontbreekt vanwege interlandverplichtingen van Curaçao.

De wedstrijd in Dordrecht begint vrijdag om 20 uur en is Live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen