Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC wil misstap tegen Cambuur rechtzetten

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 22:42

Roda JC wil de nare smaak die het heeft overgehouden aan het onnodige verlies tegen Cambuur (1-2) goed maken tegen hekkensluiter Dordrecht.

De Dortenaren staan na veertien wedstrijden stijf onderaan met slechts één gewonnen wedstrijd.

Geen onderschatting
Toch waakt Roda-coach Jean-Paul de Jong voor onderschatting en wil hij dat zijn team nog alerter is en beter met de kansen omspringt. "Puur naar de ranglijst kijkend verwacht iedereen dat je wint, maar dat kun je alleen als je ook die dingen doet die ons de afgelopen weken succes hebben gebracht. In het veld moet je momenten herkennen waarop je de tegenstander pijn kunt doen en die ook benutten. Je moet vooral voorkomen dat de tegenstander denkt dat er tegen Roda iets te halen valt. Dat is zeker belangrijk tegen een ploeg als Dordrecht."

Afwezigen
De Jong kan tegen Dordrecht nog steeds geen beroep doen op de (langdurig) geblesseerden Richard Jensen, Mitchel Keulen en Radomir Novakovic. Roshon van Eijma ontbreekt vanwege interlandverplichtingen van Curaçao.

De wedstrijd in Dordrecht begint vrijdag om 20 uur en is Live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen