Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC wil misstap tegen Cambuur rechtzetten

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 22:42

Roda JC wil de nare smaak die het heeft overgehouden aan het onnodige verlies tegen Cambuur (1-2) goed maken tegen hekkensluiter Dordrecht.

De Dortenaren staan na veertien wedstrijden stijf onderaan met slechts één gewonnen wedstrijd.

Geen onderschatting
Toch waakt Roda-coach Jean-Paul de Jong voor onderschatting en wil hij dat zijn team nog alerter is en beter met de kansen omspringt. "Puur naar de ranglijst kijkend verwacht iedereen dat je wint, maar dat kun je alleen als je ook die dingen doet die ons de afgelopen weken succes hebben gebracht. In het veld moet je momenten herkennen waarop je de tegenstander pijn kunt doen en die ook benutten. Je moet vooral voorkomen dat de tegenstander denkt dat er tegen Roda iets te halen valt. Dat is zeker belangrijk tegen een ploeg als Dordrecht."

Afwezigen
De Jong kan tegen Dordrecht nog steeds geen beroep doen op de (langdurig) geblesseerden Richard Jensen, Mitchel Keulen en Radomir Novakovic. Roshon van Eijma ontbreekt vanwege interlandverplichtingen van Curaçao.

De wedstrijd in Dordrecht begint vrijdag om 20 uur en is Live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen