Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roda JC wil aanvaller van FC Schalke 04 huren

Geplaatst opdonderdag 11 januari 2018 - 13:24

Roda JC is in onderhandeling met FC Schalke 04 over de verhuur van Donis Avdijaj (21). Hij trainde donderdagochtend mee met de selectie van Roda JC.

De aanvaller heeft bij Die Köningsblauen geen zicht op speelminuten in het eerste elftal. Roda JC is op zoek naar aanvallende versterking, zo liet technisch directeur Harm van Veldhoven onlangs weten.

Lees ook: Roda doet mak aan met transfers

Verhuur
Avdijaj heeft zowel de Duitse als Kosovaarse nationaliteit. De speler kan zowel in de aanval als op het middenveld uit de voeten.

Youtube
Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Juich Tom naar de gele trui!

Tom Dumoulin is volop in de race voor een top klassering in de Tour de France. Hij kan dus alle steun gebruiken en daarom laten we weer zien dat we echte Dumoulisten zijn!

Laat zien dat je Tom steunt. Verander je profielfoto op social media en schreeuw Tom naar voren! Op Facebook hebben we weer een mooi kadertje gemaakt dat jouw profielfoto in een keer geel laat kleuren.

Verander ook je profielfoto
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Volg Tom Dumoulin in de Tour de France

De Tom Dumoulin-koort begint te stijgen vanwege de goede prestaties in de Tour de France. Bij 1Limburg en L1 volgen we de strijd om de gele trui op de voet!

Alles over Tom in de Tour

Meest gelezen