Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roda JC wil aanvaller van FC Schalke 04 huren

Geplaatst opdonderdag 11 januari 2018 - 13:24

Roda JC is in onderhandeling met FC Schalke 04 over de verhuur van Donis Avdijaj (21). Hij trainde donderdagochtend mee met de selectie van Roda JC.

De aanvaller heeft bij Die Köningsblauen geen zicht op speelminuten in het eerste elftal. Roda JC is op zoek naar aanvallende versterking, zo liet technisch directeur Harm van Veldhoven onlangs weten.

Lees ook: Roda doet mak aan met transfers

Verhuur
Avdijaj heeft zowel de Duitse als Kosovaarse nationaliteit. De speler kan zowel in de aanval als op het middenveld uit de voeten.

Youtube
Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen