Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC wellicht met drie verdedigers tegen De Graafschap

Geplaatst opvrijdag 21 augustus 2015 - 16:41

Zonder de geschorste linksback Ard van Peppen treedt Roda JC zaterdag (18.30 uur) in eigen huis aan tegen De Graafschap. Roda-trainer Darije Kalezic speelt met de gedachte om met drie verdedigers te starten.

Enerzijds zou dat het gemis van Van Peppen opvangen, anderzijds denkt de coach met een dergelijk systeem De Graafschap pijn te kunnen doen. "In zo’n formatie blijven we dicht bij onze manier van voetballen. Bovendien wil ik het elftal nu niet op zijn kop zetten."

Juric
Martijn Monteyne, die deze week een contract kreeg, is in de selectie opgenomen. Bart Biemans en Nayib Lagouireh zijn geblesseerd. Aanwinst Tomi Juric is voorlopig niet speelgerechtigd.

Boakye
Kalezic hoopt dat Roda erin slaagt de Ghanese aanvaller Richmond Boakye, onder contract bij Juventus, vast te leggen. Beide partijen zijn in gesprek. Kalezic heeft tegen zes spelers van zijn ruime selectie gezegd dat ze naar een andere club mogen uitkijken. Namen wil hij niet prijsgeven.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

KNVB schorst Roda-speler Van Peppen voor één duel
Tom van Hyfte en Ard van Peppen langer bij Roda JC
Van Peppen teleurgesteld: 'Zuur dat je alsnog verliest'
Ard van Peppen raakt niet in de war van verlies bij PEC
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen