Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC wellicht met drie verdedigers tegen De Graafschap

Geplaatst opvrijdag 21 augustus 2015 - 16:41

Zonder de geschorste linksback Ard van Peppen treedt Roda JC zaterdag (18.30 uur) in eigen huis aan tegen De Graafschap. Roda-trainer Darije Kalezic speelt met de gedachte om met drie verdedigers te starten.

Enerzijds zou dat het gemis van Van Peppen opvangen, anderzijds denkt de coach met een dergelijk systeem De Graafschap pijn te kunnen doen. "In zo’n formatie blijven we dicht bij onze manier van voetballen. Bovendien wil ik het elftal nu niet op zijn kop zetten."

Juric
Martijn Monteyne, die deze week een contract kreeg, is in de selectie opgenomen. Bart Biemans en Nayib Lagouireh zijn geblesseerd. Aanwinst Tomi Juric is voorlopig niet speelgerechtigd.

Boakye
Kalezic hoopt dat Roda erin slaagt de Ghanese aanvaller Richmond Boakye, onder contract bij Juventus, vast te leggen. Beide partijen zijn in gesprek. Kalezic heeft tegen zes spelers van zijn ruime selectie gezegd dat ze naar een andere club mogen uitkijken. Namen wil hij niet prijsgeven.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

KNVB schorst Roda-speler Van Peppen voor één duel
Ard van Peppen raakt niet in de war van verlies bij PEC
Van Peppen teleurgesteld: 'Zuur dat je alsnog verliest'
Tom van Hyfte en Ard van Peppen langer bij Roda JC
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen