Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC wellicht met drie verdedigers tegen De Graafschap

Geplaatst opvrijdag 21 augustus 2015 - 16:41

Zonder de geschorste linksback Ard van Peppen treedt Roda JC zaterdag (18.30 uur) in eigen huis aan tegen De Graafschap. Roda-trainer Darije Kalezic speelt met de gedachte om met drie verdedigers te starten.

Enerzijds zou dat het gemis van Van Peppen opvangen, anderzijds denkt de coach met een dergelijk systeem De Graafschap pijn te kunnen doen. "In zo’n formatie blijven we dicht bij onze manier van voetballen. Bovendien wil ik het elftal nu niet op zijn kop zetten."

Juric
Martijn Monteyne, die deze week een contract kreeg, is in de selectie opgenomen. Bart Biemans en Nayib Lagouireh zijn geblesseerd. Aanwinst Tomi Juric is voorlopig niet speelgerechtigd.

Boakye
Kalezic hoopt dat Roda erin slaagt de Ghanese aanvaller Richmond Boakye, onder contract bij Juventus, vast te leggen. Beide partijen zijn in gesprek. Kalezic heeft tegen zes spelers van zijn ruime selectie gezegd dat ze naar een andere club mogen uitkijken. Namen wil hij niet prijsgeven.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

KNVB schorst Roda-speler Van Peppen voor één duel
Tom van Hyfte en Ard van Peppen langer bij Roda JC
Van Peppen teleurgesteld: 'Zuur dat je alsnog verliest'
Ard van Peppen raakt niet in de war van verlies bij PEC
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen