Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC wekenlang zonder doelman Hoekstra

Geplaatst opvrijdag 4 september 2020 - 16:33

Keeper Jan Hoekstra ontbreekt ten minste enkele weken bij Roda JC Kerkrade.

De doelman raakte afgelopen zondag geblesseerd bij Roda's eerste wedstrijd van het seizoen, op bezoek bij Jong Ajax (0-4).

Geen operatie
Hoekstra kwam bij een actie ongelukkig op zijn schouder terecht, die daardoor uit de kom schoot. Over de exacte ernst van de blessure geeft Roda JC vanwege privacyredenen geen details prijs, maar duidelijk is dat Hoekstra niet geopereerd hoeft te worden.

Optrainen
De keeper ging vrijdag met zijn kwetsuur ook langs bij de medische staf van FC Groningen, de club waar Roda JC hem dit seizoen van huurt. Roda-coach Jurgen Streppel geeft aan dat Hoekstra de komende tijd gewoon kan 'optrainen'.

TOP Oss
Roda JC vervolgt de Keuken Kampioen Divisie aanstaande zaterdag met de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. TOP Oss is dan te gast in het Parkstad Limburg Stadion. Hoekstra zal dan vervangen worden door Loek Hamers, die als debutant zondag 'de nul' hield, of de deze week transfervrij aangetrokken Youri Roulaux.

Lees ook: Roda haalt met Youri Roulaux gewenste doelman binnen

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen