Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC wekenlang zonder doelman Hoekstra

Geplaatst opvrijdag 4 september 2020 - 16:33

Keeper Jan Hoekstra ontbreekt ten minste enkele weken bij Roda JC Kerkrade.

De doelman raakte afgelopen zondag geblesseerd bij Roda's eerste wedstrijd van het seizoen, op bezoek bij Jong Ajax (0-4).

Geen operatie
Hoekstra kwam bij een actie ongelukkig op zijn schouder terecht, die daardoor uit de kom schoot. Over de exacte ernst van de blessure geeft Roda JC vanwege privacyredenen geen details prijs, maar duidelijk is dat Hoekstra niet geopereerd hoeft te worden.

Optrainen
De keeper ging vrijdag met zijn kwetsuur ook langs bij de medische staf van FC Groningen, de club waar Roda JC hem dit seizoen van huurt. Roda-coach Jurgen Streppel geeft aan dat Hoekstra de komende tijd gewoon kan 'optrainen'.

TOP Oss
Roda JC vervolgt de Keuken Kampioen Divisie aanstaande zaterdag met de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. TOP Oss is dan te gast in het Parkstad Limburg Stadion. Hoekstra zal dan vervangen worden door Loek Hamers, die als debutant zondag 'de nul' hield, of de deze week transfervrij aangetrokken Youri Roulaux.

Lees ook: Roda haalt met Youri Roulaux gewenste doelman binnen

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen