Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC vrijwel compleet naar Jong Utrecht

Geplaatst opzondag 19 januari 2020 - 18:57

Roda JC speelt maandagavond de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Trainer Jean-Paul de Jong kan over een vrijwel fitte selectie beschikken.

In de selectie is weer een plaats ingeruimd voor de in de winterstop aangetrokken linkerverdediger Maxime Gunst, die vorige week in de derby tegen MVV zijn debuut maakte.

Blessure
Richard Jensen is herstellende van een blessure en traint mee. Hij is echter nog niet zover dat hij al kan spelen. De verdediger zal eerst oefenwedstrijden moeten spelen om wedstrijdritme op te doen. Dat geldt min of meer ook voor Mitchel Keulen. Ook hij is op de weg terug.

Nederlaag
Jean-Paul de Jong is in het verleden een aantal jaren coach geweest van de talenten van FC Utrecht. De thuiswedstrijd eerder dit seizoen eindigde in een 1-3 nederlaag. Opdracht voor de Kerkraadse ploeg zal zijn om Jong Utrecht niet te laten voetballen, want dat kunnen de talenten over het algemeen.

Overwinning
Roda snakt naar een overwinning na een reeks van voornamelijk gelijke spelen en enkele nederlagen. De club, die 18 punten heeft, staat zestiende op de ranglijst. Jong FC Utrecht staat met 28 punten elfde in de stand.

De wedstrijd is maandag live te volgen op L1-radio vanaf 20:00 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts