Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC vrijwel compleet naar Jong Utrecht

Geplaatst opzondag 19 januari 2020 - 18:57

Roda JC speelt maandagavond de uitwedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Trainer Jean-Paul de Jong kan over een vrijwel fitte selectie beschikken.

In de selectie is weer een plaats ingeruimd voor de in de winterstop aangetrokken linkerverdediger Maxime Gunst, die vorige week in de derby tegen MVV zijn debuut maakte.

Blessure
Richard Jensen is herstellende van een blessure en traint mee. Hij is echter nog niet zover dat hij al kan spelen. De verdediger zal eerst oefenwedstrijden moeten spelen om wedstrijdritme op te doen. Dat geldt min of meer ook voor Mitchel Keulen. Ook hij is op de weg terug.

Nederlaag
Jean-Paul de Jong is in het verleden een aantal jaren coach geweest van de talenten van FC Utrecht. De thuiswedstrijd eerder dit seizoen eindigde in een 1-3 nederlaag. Opdracht voor de Kerkraadse ploeg zal zijn om Jong Utrecht niet te laten voetballen, want dat kunnen de talenten over het algemeen.

Overwinning
Roda snakt naar een overwinning na een reeks van voornamelijk gelijke spelen en enkele nederlagen. De club, die 18 punten heeft, staat zestiende op de ranglijst. Jong FC Utrecht staat met 28 punten elfde in de stand.

De wedstrijd is maandag live te volgen op L1-radio vanaf 20:00 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen