Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC verslikt zich ook in Jong FC Twente

Geplaatst opvrijdag 24 april 2015 - 21:53

Roda JC heeft vier dagen na het gelijkspel tegen Jong PSV (1-1) ook op eigen veld niet kunnen winnen van Jong FC Twente: 2-2.

De Kerkraadse ploeg stond halverwege op een geruststellend ogende 2-0 voorsprong, maar zakte na rust veel te ver terug.

Droomstart
Roda kende een droomstart, toen Biemans in de vierde minuut de score opende door een corner van Höcher binnen te koppen: 1-0. De Kerkraadse ploeg kreeg in het verdere verloop van de levendige eerste helft voldoende kansen om verder uit te lopen, maar moest wachten tot vlak voor rust eer weer gejuicht kon worden: Jansen krulde de bal in de lange hoek: 2-0.

Stroef
Jong Twente kwam kort na rust via een knappe uithaal van Miyachi op 2-1 in een fase waarin de thuisploeg de draad kwijt was. Een veel stroever en onrustiger draaiend Roda had het in de tweede helft beduidend lastiger met de jonkies van Twente, al roken de bezoekers niet vaak aan de gelijkmaker. Totdat keeper Verbist in de laatste minuut een onterecht gegeven corner over de eigen doellijn werkte: 2-2.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda-keeper Bram Verbist terug onder de lat
Roda-VVV 7-12-14
Titelaspiraties Roda lopen tikje op in Venlo
Vraagteken achter inzetbaarheid Demouge bij Roda
Deel van oor Roda-keeper Verbist weer aangenaaid
Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen