Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC verliest van Meerssen, MVV gelijk tegen ADO

Geplaatst opvrijdag 31 juli 2020 - 22:01

Bij oefenwedstrijden op weg naar het nieuwe voetbalseizoen hebben Roda JC en MVV in eigen stadion wisselende resultaten geboekt.

Roda JC verloor in eigen huis van hoofdklasser SV Meerssen met 2-3. De gasten openden na 20 seconden al de score en bouwden dat later uit. En zo verloor de ploeg van trainer Jurgen Streppel voor het eerst in deze voorbereiding.

MVV Maastricht
MVV ontving in De Geusselt ADO Den Haag. Dat duel eindigde in 0-0 en daarmee boekte de ploeg van Darije Kalezic een zeer verdienstelijk resultaat tegen de club uit de Eredivisie. De samenvatting van dat duel verschijnt later de op kanalen van 1Limburg en L1.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen