Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC verliest van Meerssen, MVV gelijk tegen ADO

Geplaatst opvrijdag 31 juli 2020 - 22:01

Bij oefenwedstrijden op weg naar het nieuwe voetbalseizoen hebben Roda JC en MVV in eigen stadion wisselende resultaten geboekt.

Roda JC verloor in eigen huis van hoofdklasser SV Meerssen met 2-3. De gasten openden na 20 seconden al de score en bouwden dat later uit. En zo verloor de ploeg van trainer Jurgen Streppel voor het eerst in deze voorbereiding.

MVV Maastricht
MVV ontving in De Geusselt ADO Den Haag. Dat duel eindigde in 0-0 en daarmee boekte de ploeg van Darije Kalezic een zeer verdienstelijk resultaat tegen de club uit de Eredivisie. De samenvatting van dat duel verschijnt later de op kanalen van 1Limburg en L1.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen