Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC verliest besloten oefenduel van Willem II

Geplaatst opwoensdag 26 januari 2022 - 17:09

Roda JC Kerkrade heeft woensdagmiddag een besloten oefenduel tegen Willem II verloren. In het Koning Willem II Stadion werd het 3-2 voor de Tilburgers.

Trainer Jurgen Streppel gaf 19 spelers de kans op minuten in het oefenduel tegen de club waar hij tussen 2011 en 2016 trainer was.

Hornkamp
Roda JC begon goed aan de wedstrijd in Tilburg en creëerde de eerste kans van de wedstrijd via Patrick Pflücke. Toch was het Willem II dat op voorsprong kwam via Jizz Hornkamp, een nieuwe speler bij Willem II. Hornkamp werd bediend door Max Svensson nadat Roda-doelman Loek Hamers de bal verspeelde. Even later was het opnieuw Hornkamp die de Roda-goalie verschalkte. Hornkamp lepelde de bal op prachtige wijze over Hamers.

Elftal
Waar Willem II het hele elftal wisselde na rust, bracht Streppel slechts vier andere namen binnen de lijnen. Ook in de tweede helft kreeg Roda JC de eerste kans. Een schot van invaller Jimmy Vijgen ging echter naast. Na een uur spelen vergrootte Willem II de voorsprong naar 3-0 door een doelpunt van Argyris Kampetsis.

Vijgen
Toch gaf Roda JC niet op en wist het terug te keren in de wedstrijd. Invaller Dailon Livramento zorgde in de 73e minuut met zijn eerste balcontact voor de 3-1 op aangeven van Vijgen. Roda JC kreeg daarna meerdere kansen en dat resulteerde in de 82ste minuut in de 3-2 via Vijgen, die de bal in de verre hoek schoot, tevens de eindstand.

Interland
Roda JC komt komend weekend niet in actie in de Keuken Kampioen Divisie. De club uit Kerkrade heeft voor het seizoen aangegeven niet tijdens interlandperiodes te willen spelen. Op 4 februari spelen de Kerkradenaren de volgende competitiewedstrijd tegen NAC in Breda.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen