Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC toont interesse in Tom Boere

Geplaatst opdonderdag 9 juli 2020 - 20:26

Roda JC heeft interesse in aanvaller Tom Boere, die op zoek is naar een nieuwe club.

Dat komt naar voren in een interview met VI.

Meer interesse
"Roda heeft geïnformeerd bij mijn zaakwaarnemer, dat klopt", zegt de 27-jarige spits tegen de voetbalsite. Maar de Kerkraadse club is niet de enige die interesse heeft getoond in hem. Ook uit de Eredivisie is er belangstelling en zelfs vanuit het buitenland is er een aanbieding gedaan.

Keuze
Boere is er zelf nog niet over uit waar hij voor gaat kiezen. Zijn laatste club is KFC Uerdingen in de Derde Bundesliga. Daar was hij goed voor 9 goals in 21 competitieduels. Eerder speelde hij in de Keuken Kampioen Divisie voor FC Eindhoven en TOP Oss. De voetballer verkaste daarna nog naar FC Twente, alvorens zijn Duitse avontuur begon.

Hij sluit de optie van een terugkeer naar de Keuken Kampioen Divisie, waar Roda JC actief in is, niet uit. "Voor mij zou de top van de Keuken Kampioen Divisie interessant zijn. Ik weet echt nog niet wat het gaat worden."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen