Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC toont interesse in Tom Boere

Geplaatst opdonderdag 9 juli 2020 - 20:26

Roda JC heeft interesse in aanvaller Tom Boere, die op zoek is naar een nieuwe club.

Dat komt naar voren in een interview met VI.

Meer interesse
"Roda heeft geïnformeerd bij mijn zaakwaarnemer, dat klopt", zegt de 27-jarige spits tegen de voetbalsite. Maar de Kerkraadse club is niet de enige die interesse heeft getoond in hem. Ook uit de Eredivisie is er belangstelling en zelfs vanuit het buitenland is er een aanbieding gedaan.

Keuze
Boere is er zelf nog niet over uit waar hij voor gaat kiezen. Zijn laatste club is KFC Uerdingen in de Derde Bundesliga. Daar was hij goed voor 9 goals in 21 competitieduels. Eerder speelde hij in de Keuken Kampioen Divisie voor FC Eindhoven en TOP Oss. De voetballer verkaste daarna nog naar FC Twente, alvorens zijn Duitse avontuur begon.

Hij sluit de optie van een terugkeer naar de Keuken Kampioen Divisie, waar Roda JC actief in is, niet uit. "Voor mij zou de top van de Keuken Kampioen Divisie interessant zijn. Ik weet echt nog niet wat het gaat worden."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen