Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC tegen Top Oss op zoek naar eerste thuiszege

Geplaatst opdonderdag 16 september 2021 - 17:45

Roda JC gaat tegen Top Oss proberen om in eigen stadion de eerste thuiszege van dit seizoen te behalen.

De ploeg van trainer Jurgen Streppel laat de laatste weken een goed en verzorgd veldspel zien. Het is echter nog niet gelukt om het thuispubliek met een zege naar huis te lagen gaan.

In spelen op de taktiek van de tegenstander
Trainer Jurgen Streppel merkt dat de tegenstanders zijn ploeg het spel laten maken. Ook Top Oss zal volgens de oefenmeester ongetwijfeld zo'n plan bedacht hebben. "Het is aan ons om daar goed op in te spelen", zegt Streppel voor de camera van L1.

Video: L1

Live te volgen via L1 Sport Radio
Niet alleen Roda JC speelt vrijdagavond zijn wedstrijd in de Keukenkampioen divisie. Ook de andere Limburgse clubs komen in actie. VVV-Venlo speelt een uitwedstrijd tegen Volendam. MVV ontvangt in De Geusselt Eindhoven. Alle wedstrijden van de Limburgse ploegen zijn live te volgen via L1 Sport Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen