Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC schiet DVS '33 uit bekerstrijd

Geplaatst opdinsdag 25 september 2018 - 21:47

Roda JC heeft de volgende ronde bereikt van de KNVB-beker. De voetballers uit Kerkrade versloegen in Ermelo DVS '33 uit de derde divisie met 0-6.

De Kerkraadse ploeg had het in de beginfase niet gemakkelijk tegen de snelle spelers van DVS '33, maar kwam in de elfde minuut op voorsprong door Mario Engels, die de bal vanaf de stip feilloos in doel schoot: 0-1.

Moeilijk
D
e thuisploeg deed er alles aan gelijk te maken, maar Hussen kopte halverwege de eerste helft de bal over het Roda-doel. Roda JC had het moeilijk tegen de amateurs, die de druk opvoerden, vier hoekschoppen mochten nemen, maar daarmee geen resultaat haalden.

Opnieuw raak
Kort voor rust kwamen de Kerkradenaren dan toch op 0-2 door een doelpunt van Simakala en even later schoot Simakala opnieuw raak: 0-3. Roda wisselde na rust Mohamed El Makrini voor Jannes Vansteenkiste en DVS '33 probeerde de eretreffer te maken. Een schot van Powel ging een halve meter over het Kerkraadse doel. Acht minuten na de hervatting was het opnieuw raak voor Roda JC. Tim Väyrynen schoot een voorzet van Simakala vakkundig in de touwen en bracht de stand op 0-4. Het was zijn eerste treffer voor de Kerkradenaren.

Verre hoek
Halverwege de de tweede helft bracht Van Velzen de Kerkradenaren op 0-5 door een schot in de verre hoek, maar daarmee was de doelpuntenhonger van Roda JC nog niet gestild. De gaten in de verdediging van DVS'33 werd steeds groter en uit een voorzet van invaller Paulissen scoorde Livio Milts 0-6 voor Roda-JC.

DVS '33 aasde in de slotfase op de eretreffer, maar wist de bal niet in het doel van Tom Muyters te krijgen.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen