Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC ruim langs machteloos Achilles’29

Geplaatst opvrijdag 3 april 2015 - 21:54

Roda JC heeft vrijdagavond voor de tweede keer een ruime overwinning geboekt op een machteloos Achilles’29: 3-0.

Eerder dit seizoen werd het in Groesbeek 0-4. Als de thuisploeg efficiënter was omgegaan met de kansen was de zege veel ruimer uitgevallen.

Hulp
Hoewel het spel van Roda in de eerste helft niet verheffend was, kreeg de thuisploeg een paar prima kansen. Maar om op voorsprong te komen was na ruim een halfuur de hulp van de tegenstander nodig. Verdediger Verhoeven werkte een voorzet van Paulissen achter zijn eigen doelman: 1-0.

Foto: Ermindo Armino

Beslist
Na een klein uur spelen knalde Schreurs de 2-0 tegen de touwen en was het duel al beslist. Achilles had tot op dat moment namelijk - afgezien van een kopballetje - geen enkele kans weten te creëren. De gasten gaven steeds meer ruimte weg waarna Raymond Gyasi de eindstand op 3-0 bepaalde.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Luxeprobleem voor MVV tegen Achilles'29
Fortuna na verlenging onderuit in bekerpot tegen Achilles
Ippel sluit weer aan bij MVV tegen Achilles
Steijn wil rust bewaren ondanks financiële perikelen VVV
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen