Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC onderuit in oefenduel met KAS Eupen

Geplaatst opzaterdag 15 juli 2017 - 15:19

Roda JC heeft zaterdag in de oefenwedstrijd tegen KAS Eupen geen potten kunnen breken. In Eupen verloor de formatie van trainer Hans Molenaar met 5-0 van de ploeg uit de Belgische Pro League.

De Belgen kwamen in deze oefenwedstrijd, die niet was aangekondigd, al na twee minuten op voorsprong door een treffer van Eric Ocansey. Roda JC kreeg voor rust slechts één echte kans, maar Daryl Werker wist een hoekschop niet te verzilveren en kopte over.

Kort na de hervatting kwam Eupen door een doelpunt van Nicolas Verdier op 2-0 en drie minuten later schoot Verdier vanaf de penaltystip de bal opnieuw in het Roda-doel. Eupen had na die treffer de smaak te pakken en mocht door treffers van Damien Mouchamps en Moussa Diallo aan het slot van de wedstrijd nog twee keer juichen.

Beide teams wisselden in het laatste half uur van de wedstrijd veelvuldig van samenstelling. Bij Roda werd alleen de keeper niet gewisseld. Hidde Jurjus speelde de hele wedstrijd.

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Drukte voor de wedstrijd Roda JC - Jong Ajax
Extra kassa vanwege drukte Roda-Jong Ajax
Roda wint met hangen en wurgen
Roda wint met hangen en wurgen van Jong Ajax
Roda wint met hangen en wurgen
Gratis kaarten voor Roda-fans
Roda wint met hangen en wurgen
Van Leer krijgt kans in bekerduel Roda JC
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen