Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC: oefenduel in Duitsland, huurling naar Portugal

Geplaatst opwoensdag 29 juli 2020 - 15:20

Roda JC trekt halverwege augustus de grens over. De Kerkradenaren spelen dan een oefenduel tegen het Duitse Hannover 96.

Naast de vriendschappelijke wedstrijd tegen de club die uitkomt in de 2. Bundesliga, verblijft de selectie van Jurgen Streppel drie dagen in de Duitse stad.

Oefenwedstrijd
Roda traint van 14 tot en met 16 augustus in de hoofdstad van de deelstaat Nedersaksen. Op 15 augustus om 12:00 uur staat de oefenwedstrijd op het programma. Die wedstrijd wordt gespeeld in het Eilenriedestadion, waar normaal gesproken de jeugdelftallen van Hannover 96 hun duels afwerken. Twee weken later trapt Roda haar Keuken Kampioen Divisie-seizoen af op bezoek bij Jong Ajax.

Hannover 96
Hannover speelde in 16 van de afgelopen 18 seizoenen in de Duitse Bundesliga. Een dik jaar geleden degradeerde de club echter. In de 2. Bundesliga werd het team van trainer Kenan Kocak afgelopen seizoen zesde, waardoor zij ook in het komende seizoen op het tweede niveau uitkomt.

Bisseck
De Roda-clubleiding bouwt nog aan de selectie voor het komend seizoen. Op dit moment bestaat die uit veertien spelers met een profcontract, maar het is de verwachting dat die spelersgroep snel wordt uitgebreid. Een speler die dit voorjaar uit Kerkrade vertrok, weet inmiddels dat hij volgend jaar in Portugal speelt: de van 1. FC Köln gehuurde Yann Aurel Bisseck wordt door de Geissböcke opnieuw verhuurd, ditmaal voor twee jaar aan Vitória Guimaraes.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen