Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC mist zeker vijf spelers tegen Telstar

Geplaatst opdonderdag 22 november 2018 - 20:10

Roda JC kampt nog steeds met een groot aantal blessuregevallen.

Tegen Telstar kan trainer Robert Molenaar geen beroep doen op Daryl Werker, Ognjen Gnjatić, Gyliano Van Velzen, Radomir Novaković en Chance Simakala. Daarnaast is het onzeker of ook topscorer Mario Engels inzetbaar is. Hij kreeg afgelopen zondag in de wedstrijd tegen MVV een rode kaart omdat hij een slaande beweging gemaakt zou hebben.

Lees ook: Engels en Ippel mogelijk meerdere duels geschorst

Drie duels geschorst
Het beroep tegen die rode kaart dient donderdagavond. De verwachting is dat de aanklager van de KNVB vrijdagmorgen uitspraak doet. Als de straf gehandhaafd blijft, is Engels de komende drie duels geschorst en krijgt hij één wedstrijd voorwaardelijk.

Nederlaag tegen MVV
De Kerkraadse ploeg is uit op revanche in eigen huis na de nederlaag tegen MVV, ook al vindt trainer Molenaar niet dat zijn ploeg in de derby tegen MVV te weinig heeft laten zien. "De emotie overheerste. Ik heb ook goede dingen gezien tegen MVV. Bijvoorbeeld dat de spelers veel meer uit de kast hebben gehaald dan in de wedstrijden daarvoor", aldus Molenaar.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen