Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roda JC met testspelers onderuit tegen werklozenteam

Geplaatst opzaterdag 14 juli 2018 - 19:57

In het eigen Parkstad Limburg Stadion is Roda JC zaterdagavond lelijk tegen de lamp gelopen met een 1-2 oefennederlaag tegen Team VVCS.

Die ploeg bestaat uit contractloze profvoetballers die nog op zoek zijn naar een werkgever voor het nieuwe seizoen.

Geknoei
Met dank aan geknoei in de Roda-defensie opende Team VVCS de score via Norair Mamedov. Roda, dat met testspelers Leon Jensen (voormalig Werder Bremen) en Alperen Sahin (ex-Borussia Mönchengladbach) speelde, kon moeizaam een vuist maken tegen de werklozen. Spits Sahin, niet te verwarren met zijn vertrokken voorganger Dani Schahin, was wel tweemaal dichtbij een treffer, maar scoorde niet.

Griffiths
Toen het tweetal halverwege naar de kant ging, kwam met Brandon-Lee Griffiths (ex-TuS Ennepetal) een derde proefspeler binnen de lijnen. VVCS vergrootte desondanks de voorsprong via Emilio Prieto, die profiteerde van een opeenstapeling aan Roda-fouten.

Griffiths zou vervolgens wel zijn goaltje meepikken, door van dichtbij de 1-2 in het doel te frommelen. Roda verzuimde daarna nog dotten van kansen op de 2-2 te verzilveren.

Bassong
Sebastien Bassong, de voormalig Premier League-verdediger die eveneens op proef is, kwam niet in actie. Een woordvoerder van Roda JC zegt dat de club nog niet besloten heeft of zij definitief in zee gaat met de Kameroener.

Roda wist eerder in de voorbereiding wél te winnen van KVC Oranje (0-12) en Alemannia Aachen (1-0).

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen