Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roda JC met testspelers onderuit tegen werklozenteam

Geplaatst opzaterdag 14 juli 2018 - 19:57

In het eigen Parkstad Limburg Stadion is Roda JC zaterdagavond lelijk tegen de lamp gelopen met een 1-2 oefennederlaag tegen Team VVCS.

Die ploeg bestaat uit contractloze profvoetballers die nog op zoek zijn naar een werkgever voor het nieuwe seizoen.

Geknoei
Met dank aan geknoei in de Roda-defensie opende Team VVCS de score via Norair Mamedov. Roda, dat met testspelers Leon Jensen (voormalig Werder Bremen) en Alperen Sahin (ex-Borussia Mönchengladbach) speelde, kon moeizaam een vuist maken tegen de werklozen. Spits Sahin, niet te verwarren met zijn vertrokken voorganger Dani Schahin, was wel tweemaal dichtbij een treffer, maar scoorde niet.

Griffiths
Toen het tweetal halverwege naar de kant ging, kwam met Brandon-Lee Griffiths (ex-TuS Ennepetal) een derde proefspeler binnen de lijnen. VVCS vergrootte desondanks de voorsprong via Emilio Prieto, die profiteerde van een opeenstapeling aan Roda-fouten.

Griffiths zou vervolgens wel zijn goaltje meepikken, door van dichtbij de 1-2 in het doel te frommelen. Roda verzuimde daarna nog dotten van kansen op de 2-2 te verzilveren.

Bassong
Sebastien Bassong, de voormalig Premier League-verdediger die eveneens op proef is, kwam niet in actie. Een woordvoerder van Roda JC zegt dat de club nog niet besloten heeft of zij definitief in zee gaat met de Kameroener.

Roda wist eerder in de voorbereiding wél te winnen van KVC Oranje (0-12) en Alemannia Aachen (1-0).

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen