Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roda JC met testspelers onderuit tegen werklozenteam

Geplaatst opzaterdag 14 juli 2018 - 19:57

In het eigen Parkstad Limburg Stadion is Roda JC zaterdagavond lelijk tegen de lamp gelopen met een 1-2 oefennederlaag tegen Team VVCS.

Die ploeg bestaat uit contractloze profvoetballers die nog op zoek zijn naar een werkgever voor het nieuwe seizoen.

Geknoei
Met dank aan geknoei in de Roda-defensie opende Team VVCS de score via Norair Mamedov. Roda, dat met testspelers Leon Jensen (voormalig Werder Bremen) en Alperen Sahin (ex-Borussia Mönchengladbach) speelde, kon moeizaam een vuist maken tegen de werklozen. Spits Sahin, niet te verwarren met zijn vertrokken voorganger Dani Schahin, was wel tweemaal dichtbij een treffer, maar scoorde niet.

Griffiths
Toen het tweetal halverwege naar de kant ging, kwam met Brandon-Lee Griffiths (ex-TuS Ennepetal) een derde proefspeler binnen de lijnen. VVCS vergrootte desondanks de voorsprong via Emilio Prieto, die profiteerde van een opeenstapeling aan Roda-fouten.

Griffiths zou vervolgens wel zijn goaltje meepikken, door van dichtbij de 1-2 in het doel te frommelen. Roda verzuimde daarna nog dotten van kansen op de 2-2 te verzilveren.

Bassong
Sebastien Bassong, de voormalig Premier League-verdediger die eveneens op proef is, kwam niet in actie. Een woordvoerder van Roda JC zegt dat de club nog niet besloten heeft of zij definitief in zee gaat met de Kameroener.

Roda wist eerder in de voorbereiding wél te winnen van KVC Oranje (0-12) en Alemannia Aachen (1-0).

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen