Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC met testspelers onderuit tegen werklozenteam

Geplaatst opzaterdag 14 juli 2018 - 19:57

In het eigen Parkstad Limburg Stadion is Roda JC zaterdagavond lelijk tegen de lamp gelopen met een 1-2 oefennederlaag tegen Team VVCS.

Die ploeg bestaat uit contractloze profvoetballers die nog op zoek zijn naar een werkgever voor het nieuwe seizoen.

Geknoei
Met dank aan geknoei in de Roda-defensie opende Team VVCS de score via Norair Mamedov. Roda, dat met testspelers Leon Jensen (voormalig Werder Bremen) en Alperen Sahin (ex-Borussia Mönchengladbach) speelde, kon moeizaam een vuist maken tegen de werklozen. Spits Sahin, niet te verwarren met zijn vertrokken voorganger Dani Schahin, was wel tweemaal dichtbij een treffer, maar scoorde niet.

Griffiths
Toen het tweetal halverwege naar de kant ging, kwam met Brandon-Lee Griffiths (ex-TuS Ennepetal) een derde proefspeler binnen de lijnen. VVCS vergrootte desondanks de voorsprong via Emilio Prieto, die profiteerde van een opeenstapeling aan Roda-fouten.

Griffiths zou vervolgens wel zijn goaltje meepikken, door van dichtbij de 1-2 in het doel te frommelen. Roda verzuimde daarna nog dotten van kansen op de 2-2 te verzilveren.

Bassong
Sebastien Bassong, de voormalig Premier League-verdediger die eveneens op proef is, kwam niet in actie. Een woordvoerder van Roda JC zegt dat de club nog niet besloten heeft of zij definitief in zee gaat met de Kameroener.

Roda wist eerder in de voorbereiding wél te winnen van KVC Oranje (0-12) en Alemannia Aachen (1-0).

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen