Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC legt eerste van drie keepers vast

Geplaatst opwoensdag 16 juni 2021 - 13:35

Loek Hamers maakt ook in het nieuwe seizoen deel uit van de selectie van Roda JC Kerkrade.

De keeper, geboren in Roermond, heeft een amateurcontract voor één seizoen ondertekend.

Debuut
Hamers debuteerde in het afgelopen seizoen in de eerste speelronde onder de lat bij Roda JC, toen Jan Hoekstra tegen Jong Ajax (0-4 winst) al snel geblesseerd uitviel. Het is voorlopig het enige optreden van Hamers in de Roda-hoofdmacht. De keeper zat wel regelmatig in de wedstrijdselectie van coach Jurgen Streppel, die in totaal over vier keepers kon beschikken.

Uitstekend
"Vanaf 1 juli 2020 is hij als doelman van Jong Roda JC aangesloten bij het eerste elftal", zegt Roda's technisch directeur Jeffrey van As. "En dat heeft hij uitstekend gedaan. Hamers zal als derde doelman aansluiten bij het eerste elftal."

Drie keepers
Roda JC gaat dit seizoen weer met drie doelmannen werken, waarvan Hamers er één is. Het is nog onduidelijk wie die vacante plekken gaan invullen; de huurovereenkomsten met Hoekstra (FC Groningen) en Miguel Santos (Astra Giurgiu) zijn afgelopen en zij lijken niet in Kerkrade terug te gaan keren. Verder koos Roda zelf ervoor om Youri Roulaux geen nieuw contract voor te schotelen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen