Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC legt eerste van drie keepers vast

Geplaatst opwoensdag 16 juni 2021 - 13:35

Loek Hamers maakt ook in het nieuwe seizoen deel uit van de selectie van Roda JC Kerkrade.

De keeper, geboren in Roermond, heeft een amateurcontract voor één seizoen ondertekend.

Debuut
Hamers debuteerde in het afgelopen seizoen in de eerste speelronde onder de lat bij Roda JC, toen Jan Hoekstra tegen Jong Ajax (0-4 winst) al snel geblesseerd uitviel. Het is voorlopig het enige optreden van Hamers in de Roda-hoofdmacht. De keeper zat wel regelmatig in de wedstrijdselectie van coach Jurgen Streppel, die in totaal over vier keepers kon beschikken.

Uitstekend
"Vanaf 1 juli 2020 is hij als doelman van Jong Roda JC aangesloten bij het eerste elftal", zegt Roda's technisch directeur Jeffrey van As. "En dat heeft hij uitstekend gedaan. Hamers zal als derde doelman aansluiten bij het eerste elftal."

Drie keepers
Roda JC gaat dit seizoen weer met drie doelmannen werken, waarvan Hamers er één is. Het is nog onduidelijk wie die vacante plekken gaan invullen; de huurovereenkomsten met Hoekstra (FC Groningen) en Miguel Santos (Astra Giurgiu) zijn afgelopen en zij lijken niet in Kerkrade terug te gaan keren. Verder koos Roda zelf ervoor om Youri Roulaux geen nieuw contract voor te schotelen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen