Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC laat Achenteh meetrainen

Geplaatst opvrijdag 7 augustus 2020 - 11:36

Linksback Rochdi Achenteh sluit aan bij de trainingen van Roda JC Kerkrade.

De verdediger is formeel niet op proef bij de Koempelclub, maar traint in eerste instantie mee om zijn eigen conditie op peil te houden.

Oefenduel
Mogelijk komt de linkspoot wel dit weekend in actie wanneer Roda JC in een vriendschappelijk duel de degens kruist met FC Den Bosch. Die wedstrijd staat op de rol voor aankomende zaterdagochtend 11:00 uur.

Linksback
Roda JC kan nog wel versterking gebruiken op de linksachterpositie. Mitchel Keulen is op dit moment de enige contractspeler die op die plek uit de voeten kan.

Clubs
Achenteh, inmiddels 32 jaar oud, kwam in het verleden voor een trits Nederlandse clubs uit. Hij speelde bij FC Eindhoven, PEC Zwolle, Vitesse, Willem II, Go Ahead Eagles en opnieuw FC Eindhoven. In juli liep hij uit contract bij het Armeense Ararat-Armenia.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen