Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC kreeg geen geld van shirtsponsor Solland Solar

Geplaatst opdinsdag 18 augustus 2015 - 12:32

Roda JC heeft vorige maand geen geld gekregen van shirtsponsor Solland Solar.

De Heerlense fabrikant van zonnecellen zit in zwaar weer. Dinsdagochtend heeft de rechtbank het bedrijf uitstel van betaling verleend.

Shirtsponsor
Solland is sinds dit seizoen shirtsponsor van de club. Uit documenten die in bezit zijn van L1 blijkt dat het maandelijks 36.300 euro overmaakt naar de voetbalclub. In juli is dat niet gebeurd waarop Roda-directeur Wim Collard vorige week een brief schreef naar de Italiaanse directeur Massimo Pugliese. Daarin laat hij weten dat het bedrag, al dan niet in termijnen, betaald moet worden.

Roda JC wil op deze nieuwe ontwikkelingen niet reageren.

Faillissement
De medewerkers van Solland hebben al enkele maanden geen salaris gekregen en die hebben inmiddels via de FNV faillissement aangevraagd. Mocht de Heerlense fabrikant alsnog failliet gaan dan gaat Roda voor minimaal drie ton het schip in.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Roda-shirtsponsor Solland Solar in de problemen
Roda deze week om tafel met shirtsponsor Solland Solar
Roda breekt met Solland en speelt in blanco shirts
Duistere wolken boven Solland Solar Heerlen
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen