Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC huurt Stan van Dijck

Geplaatst opwoensdag 13 januari 2021 - 9:06

Roda JC versterkt zich met Stan van Dijck uit Venray. De 20-jarige verdediger uit Venray wordt tot het einde van dit seizoen gehuurd van VVV-Venlo.

De technische leiding van Roda JC was op zoek naar een centrale verdediger. De huidige bezetting met Kees Luijckx en Xander Lambrix is te mager. Ook omdat Richard Jensen, het alternatief op die positie, zeer blessuregevoelig blijkt. Met Van Dijck haalt de club uit Kerkrade een speler binnen die direct inzetbaar is.

Video: L1

Talent
Stan van Dijck speelde tot nu toe zeven wedstrijden in het shirt van VVV, maar kon tot nu toe geen basisplaats bemachtigen. Om die reden heeft de club uit Venlo besloten om het talent uit eigen opleiding, tot het einde van dit seizoen, in Kerkrade te stallen zodat hij ervaring kan op doen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen