Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC huurt Duitse jeugdinternational

Geplaatst opvrijdag 28 juli 2017 - 11:19

Roda JC heeft zich versterkt met de 20-jarige Duitser Tsiy William Ndenge.

De Duitse jeugdinternational (U20) wordt voor één jaar gehuurd van Borussia Mönchengladbach, zo meldt de Bundesliga-club op Twitter.

Trainingskamp
De linkspoot traint sinds vorige week mee bij Roda. Hij is zelfs met de Kerkradenaren meegegaan op trainingskamp in Zeist. Hier heeft hij indruk gemaakt.

Lees ook: Roda JC heeft Duitse middenvelder op proef

Aanwinst
Technisch Directeur Harm van Veldhoven is blij met de nieuwe aanwinst. "Ndenge is een linksbenige middenvelder met een sterk lichaam en heeft veel technische kwaliteiten", zegt Van Veldhoven. "Tsiy heeft bij de nationale ploeg bewezen een grote toekomst te hebben."

Lees alles over het Wereld Muziek Concours op L1.nl.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Roda JC heeft Duitse middenvelder op proef
Duits international: Roda JC eindigt niet als laatste
Roda houdt stand in Grolsch Veste
Roda JC moet in nacompetitie gaan strijden om lijfsbehoud
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen