Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC houdt rekening met vertrek 'Super Mario'

Geplaatst opwoensdag 26 december 2018 - 16:00

Roda JC heeft een lijstje met nieuwe spelers klaarliggen voor het geval goalgetter Mario Engels in de winterstop vertrekt.

"In het leven is alles te koop", zegt Roda-directeur Harm van Veldhoven in het Limburgs voetbaldebat op L1 radio. "Daarom hebben wij een lijstje klaar voor als wij Engels verkopen. Dan kunnen wij meteen een ander kopen."

Geen geld
De
Kerkraadse club heeft verder geen geld om nieuwe spelers aan te trekken. "Wij doen alleen iets als er iets weggaat", zegt Van Veldhoven. "Ik denk dat wij een groep hebben die in balans is. Het komt er nog niet altijd helemaal uit. Sommige jongens halen nog niet hun beste niveau. Maar dat zie je wel ontstaan."

Roda staat achtste in de eerste divisie. De doelstelling is om bij de beste vijf te eindigen en een gooi te doen naar promotie. Ook is de club nog in de race voor de tweede periodetitel.

Debat
Het Limburgs voetbaldebat is woensdag om 16:00 uur te beluisteren op L1 radio. Herhaling op zondag 30 december om 13:00 uur.

Video: L1

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen