Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC heeft ruim een week om ondergang te voorkomen

Geplaatst opdinsdag 28 mei 2019 - 16:42

De cruciale aandeelhoudersvergadering over de toekomst van Roda JC die dinsdag gevoerd zou worden, is met ruim een week uitgesteld.

Dat laat de Kerkraadse club weten in een persbericht.

Lees ook: Dag des oordeels voor Roda JC

Tekort
Eerder liet Roda-eigenaar Frits Schrouff weten dat wanneer er voor dinsdag geen overnemende partij komt die het verwachte tekort ophoest, hij het faillissement aanvraagt voor de club.

Ondergang
De meerderheidsaandeelhouder is onder de indruk van alle acties die worden ondernomen om Roda te redden. Schrouff bestudeert op dit moment verschillende toekomstplannen die zijn ingediend, waarbij financiƫle zekerheid voorop staat.

De vergadering is verplaatst naar eind volgende week. Als er dan nog steeds geen definitieve oplossing is, zal alsnog het faillissement voor Roda worden aangevraagd.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen