Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC heeft nieuwe hoofdsponsor binnen

Geplaatst opdonderdag 10 september 2015 - 12:46

Roda JC heeft de naam van de nieuwe hoofdsponsor bekendgemaakt. Het logo van logistiek bedrijf KLG prijkt vanaf komend weekend op de buiken van de koempels.

KLG werd op 21 augustus al gepresenteerd als rugsponsor. Na het faillissement van Solland Solar kwam er een plekje vrij aan de voorzijde van het shirt.

Lucratief
Naast KLG staan ook de logo's van de bedrijven DPA, Wiertz en Medisana op de shirts. Volgens een woordvoerder van Roda JC is de deal met KLG lucratiever dan het contract dat met Solland Solar was afgesloten.

Verheugd
Nick Janssen, commercieel manager Roda JC Business eerder dit jaar over de overeenkomst met KLG: "We zijn zeer verheugd dat we een internationale speler op de logistieke markt aan ons hebben weten te binden. KLG kan via het platform Roda JC Kerkrade haar naamsbekendheid en merkbekendheid op een effectieve manier vergroten. Het realiseren van deze doelstellingen wil Roda JC graag ondersteunen."

Karakter
Kees Kuijken, directie KLG: "Roda JC heeft zich teruggevochten naar de eredivisie. Dat getuigt van karakter. Net als Roda JC wil KLG scoren, verder groeien en nieuw talent aantrekken. We zijn er dan ook van overtuigd dat de samenwerking met Roda JC leidt tot prachtige nieuwe kansen. Wij herkennen in Roda JC zaken die we ook bij ons bedrijf zien zoals loyaliteit en teamwork."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

KLG jaar langer hoofdsponsor bij Roda
Roda-shirtsponsor Solland Solar in de problemen
Roda deze week om tafel met shirtsponsor Solland Solar
Solland Solar nieuwe hoofdsponsor Roda JC
Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen