Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC heeft nieuwe hoofdsponsor binnen

Geplaatst opdonderdag 10 september 2015 - 12:46

Roda JC heeft de naam van de nieuwe hoofdsponsor bekendgemaakt. Het logo van logistiek bedrijf KLG prijkt vanaf komend weekend op de buiken van de koempels.

KLG werd op 21 augustus al gepresenteerd als rugsponsor. Na het faillissement van Solland Solar kwam er een plekje vrij aan de voorzijde van het shirt.

Lucratief
Naast KLG staan ook de logo's van de bedrijven DPA, Wiertz en Medisana op de shirts. Volgens een woordvoerder van Roda JC is de deal met KLG lucratiever dan het contract dat met Solland Solar was afgesloten.

Verheugd
Nick Janssen, commercieel manager Roda JC Business eerder dit jaar over de overeenkomst met KLG: "We zijn zeer verheugd dat we een internationale speler op de logistieke markt aan ons hebben weten te binden. KLG kan via het platform Roda JC Kerkrade haar naamsbekendheid en merkbekendheid op een effectieve manier vergroten. Het realiseren van deze doelstellingen wil Roda JC graag ondersteunen."

Karakter
Kees Kuijken, directie KLG: "Roda JC heeft zich teruggevochten naar de eredivisie. Dat getuigt van karakter. Net als Roda JC wil KLG scoren, verder groeien en nieuw talent aantrekken. We zijn er dan ook van overtuigd dat de samenwerking met Roda JC leidt tot prachtige nieuwe kansen. Wij herkennen in Roda JC zaken die we ook bij ons bedrijf zien zoals loyaliteit en teamwork."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

KLG jaar langer hoofdsponsor bij Roda
Roda-shirtsponsor Solland Solar in de problemen
Roda deze week om tafel met shirtsponsor Solland Solar
Solland Solar nieuwe hoofdsponsor Roda JC
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen