Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roda JC harkt winst in slotminuten binnen

Geplaatst opvrijdag 20 juli 2018 - 21:03

Roda JC heeft vrijdagavond het oefenduel op de valreep weten te winnen van FC Eindhoven. In de 90e minuut werd het 0-1 door een goal van Mario Engels.

De oefenwedstrijd was tevens een voorproef op de nieuwe tegenstander in de Keuken Kampioen Divisie.

Brilstand
Het lukte de mannen van trainer Robert Molenaar in de eerste helft niet om het doel te treffen. Jannes Vansteenkiste wist een voorzet van Mario Engels niet te verzilveren. De bal kwam in de handen van keeper Swinkels terecht. Ook een schot van Mart Remans ging net over het doel. Twintig minuten later was het de Eindhovense goalie weer die een doelpunt in de weg stond na een schot van Remans. De geel-zwarten gingen met een brilstand de kleedkamer in.

Voorzet
Het beeld van de eerste helft herhaalde zich ook lang in de tweede helft. Een doelpoging van Engels ging hoog over. Ook Remans had geen geluk met zijn kopbal. Die raakte de paal en ging vervolgens achter. Pas in de laatste speelminuut was het Engels die een voorzet van Livio Milts afmaakte.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen