Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roda JC harkt winst in slotminuten binnen

Geplaatst opvrijdag 20 juli 2018 - 21:03

Roda JC heeft vrijdagavond het oefenduel op de valreep weten te winnen van FC Eindhoven. In de 90e minuut werd het 0-1 door een goal van Mario Engels.

De oefenwedstrijd was tevens een voorproef op de nieuwe tegenstander in de Keuken Kampioen Divisie.

Brilstand
Het lukte de mannen van trainer Robert Molenaar in de eerste helft niet om het doel te treffen. Jannes Vansteenkiste wist een voorzet van Mario Engels niet te verzilveren. De bal kwam in de handen van keeper Swinkels terecht. Ook een schot van Mart Remans ging net over het doel. Twintig minuten later was het de Eindhovense goalie weer die een doelpunt in de weg stond na een schot van Remans. De geel-zwarten gingen met een brilstand de kleedkamer in.

Voorzet
Het beeld van de eerste helft herhaalde zich ook lang in de tweede helft. Een doelpoging van Engels ging hoog over. Ook Remans had geen geluk met zijn kopbal. Die raakte de paal en ging vervolgens achter. Pas in de laatste speelminuut was het Engels die een voorzet van Livio Milts afmaakte.

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen