Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC haalt verdediger Amir Absalem van FC Groningen

Geplaatst opdonderdag 3 september 2020 - 18:33

Amir Absalem tekent een contract voor twee jaar bij Roda JC. Hij komt over transfervrij van FC Groningen.

Absalem is linksback en wordt omschreven als een moderne verdediger met aanvallende kwaliteiten. De positie links achterin was nog dun bezet, met Mitchel Keulen als enige optie.

Eredivisie
De 23-jarige Absalem speelde in totaal zestien wedstrijden in de Eredivisie, namens FC Groningen. Afgelopen seizoen verhuurden de Groningers hem aan Almere City FC.

Opleiding
Absalem werd geboren in Capelle aan de IJssel en doorliep de jeugdopleidingen van Excelsior en Feyenoord. In juli 2016 maakte hij nu de overstap naar de beloften van FC Groningen. Daar liggen voor hem komend seizoen te weinig kansen en dus kiest hij voor een nieuwe toekomst in Kerkrade.

Transfers
Tegenover de komst van Absalem, maakte Roda JC vandaag ook het vertrek van Radomir Novakovic en Antonio Cotán bekend. Doelman Novakovic vervolgt zijn loopbaan in Servië bij FK Indija. Ook Antonio Cotan keert terug naar zijn geboorteland. Hij speelt komend seizoen voor CD Numancia.

Lees ook: Roda JC en Cotán van elkaar verlost

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen