Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC haalt Arjan Swinkels en laat Pluim gaan

Geplaatst opmaandag 2 februari 2015 - 20:50

Roda JC heeft op de laatste dag van de winterse transferwindow centrale verdediger Arjan Swinkels vastgelegd. Wiljan Pluim is per direct vertrokken bij Roda.

De 30-jarige Swinkels komt over van Lierse SK en tekent een contract van 1,5 jaar.

Contract
Lierse haalde enkele dagen geleden de bezem door de selectie. Swinkels was één van de slachtoffers. Maandagavond werd zijn contract bij de Belgische hekkensluiter ontbonden, waarna Roda hem meteen oppikte.

Salaris
Roda heeft op zijn beurt het contract met Pluim ontbonden. De middenvelder kwam niet meer voor in de plannen van de technische staf. Aangezien de Zwollenaar met zijn salaris zwaar drukte op de begroting werd besloten zijn in de zomer aflopende verbintenis in onderling overleg nu al te beëindigen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Poepon en Swinkels moeten vertrekken bij Roda JC
Arjan Swinkels in de basis bij Roda
ANP
Nieuwkomer Arjan Swinkels mag niet spelen voor Roda
Roda JC zonder zieke Tom van Hyfte tegen Volendam
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen