Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roda JC geeft Rutjes contract voor onbepaalde tijd

Geplaatst opwoensdag 18 mei 2016 - 13:38

Nathan Rutjes blijft nog jaren verbonden aan Roda JC. De Kerkraadse club geeft de 32-jarige speler een contract voor onbepaalde tijd.

Komend seizoen maakt de Rotterdammer nog deel uit van de selectie.

Populair
Na zijn actieve carrière wordt
Rutjes jeugdtrainer bij de voetbalacademie van Roda en krijgt hij een rol bij maatschappelijke projecten van de club. Rutjes is immens populair bij de fans. Hij kwam twee jaar geleden naar Roda. Daarvoor speelde hij bij MVV en Sparta.

Buijs en Ngombo
Jordy
Buijs vertrekt na een half jaar uit Kerkrade. Club en speler konden geen akkoord bereiken tijdens onderhandelingen. Ook supersub Maecky Fred Ngombo vertrekt. Met hem heeft Roda geen overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De club was sinds maart in gesprek met de zaakwaarnemers van Ngombo. Na ruim twee maanden onderhandelen, besluit Roda JC niet in te gaan op de 'exorbitant hoge eisen van de zijde van Maecky'.

Lees ook: Roel Brouwers keert terug bij Roda

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Roda JC haalt Arjan Swinkels en laat Pluim gaan
Arjan Swinkels in de basis bij Roda
ANP
Nieuwkomer Arjan Swinkels mag niet spelen voor Roda
Lichte hersenschudding voor Arjan Swinkels
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen