Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC en Van Veldhoven definitief uit elkaar

Geplaatst opvrijdag 2 augustus 2019 - 13:45

De wegen van Roda JC en algemeen directeur Harm van Veldhoven scheiden. Via de officiele kanalen heeft de club zijn vertrek bekendgemaakt.

De geboren Nederlander, ook in het bezit van de Belgische nationaliteit, werkte bijna zeven jaar voor de club. Verdeeld over twee periodes was hij trainer, technisch directeur en algemeen directeur in Kerkrade.

Lees ook: 'Harm van Veldhoven vertrekt bij Roda JC'

Verschil in visie
Zijn vertrek is volgens Van Veldhoven ingegeven door 'een verschil van visie met de nieuwe bestuursploeg'. "Ik wil de club en alle mensen die betrokken zijn bij Roda JC het allerbeste toewensen. De laatste twee jaar stonden in het teken van puin ruimen en heropbouwen. Dankzij een stevigere verankering in de regio en een sterkere focus op de jeugdwerking werd de goede weg ingeslagen. De komst van Mauricio Garcia De la Vega brengt nieuwe mogelijkheden en andere accenten met zich mee, ik hoop oprecht dat Roda JC hier optimaal de vruchten van kan plukken."

De nieuwe (beoogd) eigenaar van de club, de Mexicaan Mauricio Garcia de la Vega, bedankt de gewezen directeur voor zijn diensten. "En wens ik hem alle succes toe in het vervolg van zijn loopbaan."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen