Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC en MVV oefenen tegen FC Eindhoven

Geplaatst opvrijdag 3 juli 2020 - 15:44

Langzaam maar zeker wordt er meer duidelijk over de oefenwedstrijden die de Limburgse clubs in de aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen spelen.

Zo gaan Roda JC én MVV allebei een oefenwedstrijd spelen tegen FC Eindhoven.

Begin augustus
De Kerkraadse club speelt op maandag 3 augustus in het eigen Parkstad Limburg Stadion tegen Eindhoven. Enkele dagen later, op zaterdag 8 augustus, ontvangt MVV de ploeg van trainer Ernie Brandts in de Geusselt.

Lees ook: Publiek welkom bij oefenwedstrijden betaald voetbalclubs

Publiek
Onlangs werd al bekendgemaakt dat er (beperkt) publiek welkom is bij de oefenwedstrijden in de voetbalstadions. Daarbij moeten de bezoekers onderling anderhalve meter afstand houden. Voorwaarden zijn wel dat, zoals gebruikelijk, clubs een vergunning van de lokale driehoek krijgen. Daarnaast moet de club het duel in haar eigen stadion, en dus niet op een ander terrein, spelen. Verder zijn er geen supporters van de bezoekende club toegestaan.

Trainen
Roda JC en MVV begonnen eerder deze week met trainen. Aanstaande maandag gaat bij Fortuna Sittard de bal rollen, op 13 juli start VVV-Venlo met de voorbereiding. De Keuken Kampioen Divisie gaat op 28 augustus van start, twee weken later is het de beurt aan de Eredivisie.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen