Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC en MVV oefenen tegen FC Eindhoven

Geplaatst opvrijdag 3 juli 2020 - 15:44

Langzaam maar zeker wordt er meer duidelijk over de oefenwedstrijden die de Limburgse clubs in de aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen spelen.

Zo gaan Roda JC én MVV allebei een oefenwedstrijd spelen tegen FC Eindhoven.

Begin augustus
De Kerkraadse club speelt op maandag 3 augustus in het eigen Parkstad Limburg Stadion tegen Eindhoven. Enkele dagen later, op zaterdag 8 augustus, ontvangt MVV de ploeg van trainer Ernie Brandts in de Geusselt.

Lees ook: Publiek welkom bij oefenwedstrijden betaald voetbalclubs

Publiek
Onlangs werd al bekendgemaakt dat er (beperkt) publiek welkom is bij de oefenwedstrijden in de voetbalstadions. Daarbij moeten de bezoekers onderling anderhalve meter afstand houden. Voorwaarden zijn wel dat, zoals gebruikelijk, clubs een vergunning van de lokale driehoek krijgen. Daarnaast moet de club het duel in haar eigen stadion, en dus niet op een ander terrein, spelen. Verder zijn er geen supporters van de bezoekende club toegestaan.

Trainen
Roda JC en MVV begonnen eerder deze week met trainen. Aanstaande maandag gaat bij Fortuna Sittard de bal rollen, op 13 juli start VVV-Venlo met de voorbereiding. De Keuken Kampioen Divisie gaat op 28 augustus van start, twee weken later is het de beurt aan de Eredivisie.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen