Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC en Alonso definitief van elkaar verlost

Geplaatst opmaandag 13 juli 2020 - 13:39

Roda JC Kerkrade en Juan Gerardo Alonso hebben in onderling overleg het contract van de speler ontbonden.

Daardoor kan de Mexicaanse linksback nu transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. De verbintenis van Alonso bij Roda liep nog een jaar door.

Handvol duels
Roda had al te kennen gegeven dat er geen toekomst voor de verdediger in het Parkstad Limburg Stadion was. Alonso kwam vorig jaar, niet lang na de entree van landgenoot én beoogd clubeigenaar Mauricio Garcia de la Vega, bij Roda binnen. Hij kwam echter maar een handvol duels in actie.

Cotán
Ook Antonio Cotán mag uitzien naar een nieuwe werkgever. De Spanjaard was in het afgelopen seizoen een vaste waarde op het Roda-middenveld, maar de nieuwe trainer Jurgen Streppel heeft aangegeven voor andere spelers te kiezen. Cotáns contract in Kerkrade loopt door tot de zomer van 2021.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen