Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC en Alonso definitief van elkaar verlost

Geplaatst opmaandag 13 juli 2020 - 13:39

Roda JC Kerkrade en Juan Gerardo Alonso hebben in onderling overleg het contract van de speler ontbonden.

Daardoor kan de Mexicaanse linksback nu transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. De verbintenis van Alonso bij Roda liep nog een jaar door.

Handvol duels
Roda had al te kennen gegeven dat er geen toekomst voor de verdediger in het Parkstad Limburg Stadion was. Alonso kwam vorig jaar, niet lang na de entree van landgenoot én beoogd clubeigenaar Mauricio Garcia de la Vega, bij Roda binnen. Hij kwam echter maar een handvol duels in actie.

Cotán
Ook Antonio Cotán mag uitzien naar een nieuwe werkgever. De Spanjaard was in het afgelopen seizoen een vaste waarde op het Roda-middenveld, maar de nieuwe trainer Jurgen Streppel heeft aangegeven voor andere spelers te kiezen. Cotáns contract in Kerkrade loopt door tot de zomer van 2021.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen