Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC contracteert centrale verdediger Mayer

Geplaatst opmaandag 26 juli 2021 - 16:35

Roda JC Kerkrade heeft Florian Mayer, na een testperiode van enkele weken, definitief vastgelegd.

De Duitse centrale verdediger ondertekent in Kerkrade een contract voor één seizoen.

Mönchengladbach
Mayer, een 1 meter 91 lange mandekker, komt over van Borussia Mönchengladbach. Bij de Fohlen doorliep hij meerdere jeugdelftallen en mocht hij één keer aantreden in de hoofdmacht in de Bundesliga, maar werd zijn contract deze zomer niet verlengd.

Akkoord
De Roda-staf bekeek Mayer tijdens een stageperiode bij de selectie van Jurgen Streppel en concludeerde al snel dat hij een versterking zou zijn. Nu hebben de club en de in Essen geboren speler ook een akkoord bereikt.

Köln
Roda JC begint over een kleine twee weken aan het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie, met een uitwedstrijd tegen De Graafschap. Daarvóór spelen de geelzwarten nog een oefenwedstrijd: aanstaande zaterdag speelt Roda om 15:30 uur in Keulen tegen 1. FC Köln. De Geißböcke handhaafden zich afgelopen seizoen ternauwernood in de Bundesliga.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen