Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC bereidt zich voor op toekomst met en zonder Korotaev

Geplaatst opwoensdag 28 november 2018 - 14:14

Roda JC bereidt zich vanaf komend seizoen voor op twee scenario's: één met investeerder Korotaev en één zonder Korotaev.

In dat laatste geval zal de club zich richten op de regionale markt.

G7
De groep investeerders, bekend als de G7, gaat verder als de Stichting Samen Roda JC. Zij behartigen de belangen van grootaandeelhouder Frits Schrouff en maakten dat woensdag bekend.

Welkom
Volgens de Stichting blijft investeerder Aleksei Korotaev nog steeds welkom. "Hij heeft al 20 procent van de aandelen, maar hij wil meer dan dat. Als dat om de één of andere reden niet gebeurt, moeten we zelf verder en een realistische koers varen met regionale middelen", zegt Karel Bouckaert van de Stichting Samen Roda JC tegen L1.

Tekort
De Stichting staat dit seizoen garant voor het financiële tekort van Roda als gevolg van de degradatie en de tegenvallende inkomsten. Komend seizoen moet er daarom een andere koers worden gevaren om die verliezen beter op te vangen. "Als Aleksei Korotaev zijn plannen kan waarmaken, is dat heel mooi voor Roda. Maar als dat niet lukt, moeten we ook verder en daar werken we nu aan."

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen