Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Roda JC bereidt zich in sauna voor op nieuw seizoen

Geplaatst opwoensdag 3 juli 2019 - 15:20

De selectie van Roda JC staat woensdag niet op het trainingsveld. Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie hebben de Kerkradenaren een ontspannen dag in de sauna.

Op Twitter is een foto te zien waar de voltallige selectie bij een kuuroord in Aken staan.

Teambuilding
Het team van trainer Jean-Paul de Jong hoeft geen noeste trainingsarbeid te verrichten. Ze kunnen voor de verandering heerlijk relaxen. 'Teambuilding', schrijven de koempels bij de tweet. Na ontspanning volgt inspanning. Zaterdag staat het eerste oefenduel voor de Kerkradenaren op het programma. In Bocholtz is RKVV WDZ dan de tegenstander.

Training
In Venlo gaat het er iets minder ontspannen aan toe. VVV staat woensdagmiddag gewoon op het trainingsveld. Op Twitter worden wat beelden gedeeld van de Venlose eredivisionist. Het team van Robert Maaskant heeft al drie oefenwedstrijden in de benen. Vrijdag treffen ze met Sint-Truidense VV de eerste serieuze tegenstander.

Griekse tegenstander
Fortuna Sittard moet woensdagavond aan de bak. De Sittardenaren nemen het in tweede oefenduel van de voorbereiding op tegen de Griekse club Aris Thessaloniki. De wedstrijd stond eerst gepland op donderdag, maar is één dag vervroegd.

Oefenduel
Bij MVV Maastricht zijn de trainingen ook al begonnen. De ploeg van Fuat Usta speelt zaterdagavond de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding. De Sterrendragers treffen dan BMR uit Mheer.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen