Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC bereidt uitduel voor op echt gras

Geplaatst opdonderdag 21 november 2019 - 22:26

De selectie van Roda JC is donderdagmiddag voor de afsluitende training uitgeweken naar het voormalige stadion Kaalheide.

Daar werd op echt gras getraind ter voorbereiding op de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Geluk bij een ongeluk
In het Parkstad Limburg Stadion was de kunstgrasmat bevroren en onbespeelbaar. Trainer Jean-Paul de Jong noemde het 'een geluk bij een ongeluk' dat zijn team op echt gras heeft kunnen trainen, want in Deventer ligt een echte grasmat. "Daar hadden we al eerder over nagedacht, want we hebben al een aantal wedstrijden op gras gespeeld en het bleek dat dat we daar nog een beetje onwennig op waren."

Inzetbaar
Naast de afwezigen Timothy Durwael, Mitchel Keulen (beiden geblesseerd) en Antonio Cotán (geschorst), kan de Roda-coach weer beschikken over Richard Jensen, Roshon van Eijma en Daryl Werker. Jensen ontbrak een aantal weken vanwege een knieblessure en Van Eijma is terug uit Curacao, waar het nationale team afgelopen weekeinde een wedstrijd tegen Costa Rica afwerkte. Daryl Werker haakte in de wedstrijd tegen FC Dordrecht geblesseerd af, maar is ook weer inzetbaar.

Pieken
De Jong ziet uit naar de ontmoeting met Go Ahead Eagles en noemt stadion De Adelaarshorst een 'prima ambiance' om goed te presteren. "Een vol stadion, Engelse sfeer, een genot om daar te coachen. Een atmosfeer ook waar we in kunnen pieken."

De wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Roda JC begint vrijdagavond om 20:00 uur en is live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen