Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC bekert verder na verlenging

Geplaatst opdonderdag 30 oktober 2014 - 23:21

Roda JC heeft de achtste finales van de beker gehaald. Sparta werd na verlengingen met 4-2 geklopt, mede door drie treffers van Höcher.

De thuisploeg keek al snel tegen een achterstand aan. Scheidsrechter Blom legde de bal na enig duw- en trekwerk tussen Van Berkel en Gladon gemakkelijk op de stip, waarna Gladon de gasten op 0-1 bracht.

Höcher
Roda werd daarna sterker en had na een klein halfuur ook een strafschop moeten krijgen toen Jansen onderuit werd geschoffeld. Een minuut later viel de verdiende 1-1 alsnog. Höcher werd diep gestuurd door Schreurs en bleef koel oog in oog met doelman Kortsmit: 1-1.

Nogmaal Höcher
Sparta sloeg ook in de tweede helft snel toe via een kopdoelpunt van Gladon: 1-2. De thuisploeg moest opnieuw in de achtervolging, kreeg enkele prima kansen (vooral via Schreurs), maar moest wachten tot de blessuretijd, voordat Höcher de 2-2 tegen de touwen knalde.

Nummero drie voor Höcher
In de verlenging moest Sparta snel verder met tien man na een tweede gele kaart voor De Nooijer. De gasten hielden stand tot vijf minuten voor tijd. Via een rake kopbal van Ramos en een benutte vrije trap van Höcher liep Roda alsnog uit naar 4-2.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Marc Höcher assistent-trainer bij A1 van EHC
Roda-speler Marc Höcher naar Rot Weiss Erfurt
Roda JC verslikt zich ook in Jong FC Twente
Marc Höcher scoort Doelpunt van het Jaar 2014
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen