Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC begint nieuw seizoen in oude shirts

Geplaatst opdinsdag 2 augustus 2016 - 13:54

Roda JC treedt zondag tijdens de eerste competitiewedstrijd aan in de tenues van het vorige seizoen.

Dat komt omdat de nieuwe shirts niet op tijd klaar zijn, schrijft kledingleverancier Robey dinsdag in een reactie op Instagram. Een woordvoerder laat desgevraagd weten dat het bedrijf er alles aan doet om de spullen op tijd in Kerkrade af te leveren. Het bedrijf hoopt de shirtjes vrijdag via luchtvracht binnen te krijgen.

Koempelshirts
Tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen werd al bekendgemaakt dat zowel de fans als de spelers van de Kerkraadse club het nog met de oude shirts moesten doen. Dit omdat de club voor dit seizoen een speciaal shirt wilde maken. Daarvoor ging Roda de samenwerking aan met ontwerper Bram van de Berg, hem werd gevraagd om een speciaal 'Koempelshirt' te ontwikkelen.

Lees ook: Roda JC speelt voorlopig nog in oude shirts

Foto: Roda JC

Onmogelijk
Later bleek dat het onmogelijk was voor kledingleverancier Robey om het gewenste Koempelshirt te maken. Daarom is besloten om af te zien van het speciale shirt en te kiezen voor een meer standaard tenue. De club meldde destijds dat die shirts tijdig klaar zouden zijn voor het nieuwe seizoen, maar nu blijkt er toch weer vertraging opgelopen te zijn.

Roda speelt zondag in eigen huis om 16:45 uur tegen Heracles Almelo.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Bram Castro moet Heracles Almelo er bovenop helpen
Roda verliest eerste slag met NAC: 0-1
Liveblog NAC-Roda JC
Roda JC terug naar de eredivisie
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen