Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC: Bakker komt, Remans gaat

Geplaatst opzondag 4 oktober 2020 - 22:54

Bij Roda JC dienen zich nog enkele verschuivingen in de spelersgroep aan. De club haalt middenvelder Danny Bakker en gaat aanvaller Mart Remans verhuren.

Bakker speelde sinds 2013 in totaal 178 Eredivisieduels voor ADO Den Haag en wordt door die club voor één seizoen verhuurd aan Roda.

Getallen
“We zijn er met ADO uit qua getallen”, zegt Van As, die ervan uitgaat dat de komst van Bakker maandag afgerond kan worden. Bakker is een linkspoot en kan centraal op het middenveld en in de verdediging uit de voeten. Hij moet op die posities de concurrentiestrijd verhogen.

“De kracht van de bank bepaalt uiteindelijk je sterkte”, legt Van As uit. De directeur kent Bakker nog uit de periode dat hij zelf als technisch directeur in de Hofstad werkte.

Remans
Van As wil de naam van de nieuwe club van Remans nog niet noemen, maar het gaat om een Nederlandse club. Remans ontbrak zondagavond in Roda’s wedstrijdselectie tegen FC Volendam (1-1), omdat de huurtransfer in een afrondende fase is beland.

Lees ook: Roda JC houdt punt thuis over tegen FC Volendam

6 oktober
De verhuurperiode komt op verzoek van het kamp-Remans. “Hij traint goed, maar er is gewoon veel concurrentie op zijn positie”, zegt Van As. De club is niet van plan een nieuwe aanvaller te halen voor het sluiten van de transferperiode op 6 oktober. “We hebben zeven spelers voor de aanvallende posities, dat is voldoende”, aldus Van As.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen