Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC: Bakker komt, Remans gaat

Geplaatst opzondag 4 oktober 2020 - 22:54

Bij Roda JC dienen zich nog enkele verschuivingen in de spelersgroep aan. De club haalt middenvelder Danny Bakker en gaat aanvaller Mart Remans verhuren.

Bakker speelde sinds 2013 in totaal 178 Eredivisieduels voor ADO Den Haag en wordt door die club voor één seizoen verhuurd aan Roda.

Getallen
“We zijn er met ADO uit qua getallen”, zegt Van As, die ervan uitgaat dat de komst van Bakker maandag afgerond kan worden. Bakker is een linkspoot en kan centraal op het middenveld en in de verdediging uit de voeten. Hij moet op die posities de concurrentiestrijd verhogen.

“De kracht van de bank bepaalt uiteindelijk je sterkte”, legt Van As uit. De directeur kent Bakker nog uit de periode dat hij zelf als technisch directeur in de Hofstad werkte.

Remans
Van As wil de naam van de nieuwe club van Remans nog niet noemen, maar het gaat om een Nederlandse club. Remans ontbrak zondagavond in Roda’s wedstrijdselectie tegen FC Volendam (1-1), omdat de huurtransfer in een afrondende fase is beland.

Lees ook: Roda JC houdt punt thuis over tegen FC Volendam

6 oktober
De verhuurperiode komt op verzoek van het kamp-Remans. “Hij traint goed, maar er is gewoon veel concurrentie op zijn positie”, zegt Van As. De club is niet van plan een nieuwe aanvaller te halen voor het sluiten van de transferperiode op 6 oktober. “We hebben zeven spelers voor de aanvallende posities, dat is voldoende”, aldus Van As.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen