Overslaan en naar de inhoud gaan

Roda JC alsnog door met verdediger Jensen

Geplaatst opdinsdag 8 september 2020 - 9:45

Richard Jensen heeft een nieuwe contract ondertekend bij Roda JC Kerkrade.

De verbintenis van de verdediger liep deze zomer af en werd aanvankelijk niet verlengd, maar hij blijft nu alsnog in Kerkrade.

Dertig optredens
Jensen tekent in Kerkrade een contract tot het eind van het seizoen met een optie voor nóg een seizoen bij de Koempelclub. Jensen speelde al sinds 2018 bij Roda en kwam in die twee seizoenen tot dertig optredens.

Jensen miste een aanzienlijk deel van het afgelopen seizoen door blessureleed. De Fin (24) traint vanaf dinsdag met de selectie van Jurgen Streppel.

Centraal achterin
Roda's technisch directeur Jeffrey van As legt uit waardoor het toch tot een nieuwe samenwerking is gekomen. "De afgelopen weken hebben wij constant contact gehouden en ook Richard is Roda JC blijven volgen. Centraal achterin waren wij nog niet dubbel bezet." Tot het vastleggen van Jensen waren Kees Luijckx en Xander Lambrix, en eventueel Stefano Marzo, de enige beschikbare centrale verdedigers.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen